Un total de 13 clubs esportius reben el reconeixement de l’Ajuntament pels èxits aconseguits aquesta temporada

1219

L’Ajuntament de Martorell ha reconegut 13 entitats esportives locals pels èxits que han aconseguit aquesta temporada 2018-2019. Els clubs han rebut un obsequi aquest dijous al vespre, en un acte que ha aplegat més de 600 persones a la Piscina Municipal d’Estiu del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i que ha comptat amb la presència de l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors de l’equip de govern.

Tot i que aquest és el tercer any consecutiu que el consistori reconeix els mèrits esportius dels clubs martorellencs, la iniciativa d’enguany presenta una gran novetat. Mentre que, fins ara, es feia un acte per a cada entitat, aquest any s’ha volgut organitzar un gran esdeveniment que les ha implicat a totes.

En aquest sentit, l’alcalde Xavier Fonollosa ha posat en relleu la importància del “vessant social de l’esport”. “És molt important que ens coneguem les diferents entitats, juntes i famílies dels qui practiquen esport a Martorell, i esperem que aquesta nit serveixi també per això”, ha dit l’alcalde. A més, ha assegurat que, si el nou format de l’acte agrada als participants, es mantindrà de cara a l’any vinent.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, ha felicitat tots els presents, convençut que els resultats que han obtingut “són producte de la constància, l’esforç, el treball en equip i les habilitats innates dels esportistes potenciades a través dels entrenaments”. Uns valors que, segons Mimó, se sumen a d’altres, com el respecte a l’adversari, la cooperació amb els companys o la inclusió. Per al regidor, la combinació de totes aquestes actituds va més enllà dels resultats esportius, i es veu plasmada en la predisposició a ajudar els altres.

Gerard Mimó, regidor d'Esports

Els equips i esportistes individuals reconeguts formen part de 13 clubs: l’Arc de Sant Martí, l’Associació Esportiva Martorell, el Martorell Atlètic Club, el Club Bàsquet Martorell, el Club Futbol Martorell, el Martorell Gimnàstic Club, el Club Handbol Martorell, el Club Bàsquet La Mercè, Martofighters, el Club Natació Martorell, el Martorell Pàdel Club, el Rugby Club Martorell i el Club Sala 5.

Els assistents a l’acte han pogut gaudir d’un pica-pica a les instal·lacions de la Piscina Municipal d’Estiu.