Unes 140 persones s’apleguen a El Progrés per celebrar la castanyada de l’Esplai d’Avis de la Vila

1247
Castanyada de l'Esplai d'Avis de La Vila. El Progrés.
Castanyada de l'Esplai d'Avis de La Vila. El Progrés.

L’Esplai d’Avis La Vila ha tancat el cicle d’activitats d’aquest 2017 amb la castanyada, tot canviant d’ubicació i desplaçant-la al Teatre d’El Progrés. La festa ha inclòs actuacions musicals, ball i berenar, i ha reunit uns 140 comensals. L’entitat organitzadora i la Regidoria de Gent Gran han valorat de manera molt satisfactòria la resposta de la gent gran i els efectes positius que els comporten aquestes activitats.

La castanyada és una festa que anualment organitza l’Esplai de La Vila i, “aquest cop, degut a que hi havia més gent que s’hi havia apuntat, hem canviat d’escenari i hem passat del Cafè d’El Progrés al Teatre, el millor lloc possible per a fer-la”, destacava el president Víctor Pujol, qui també ha valorat que “estem molt contents, perquè també han pogut venir persones de l’Esplai de Buenos Aires i tots plegats hem passat una bona estona. L’any vinent intentarem fer-la una mica més grossa”.

Víctor Pujol, president de l'Esplai d'Avis La Vila

Fernández: “Els esplais d’avis són cada cop més actius”

La concurrència ha gaudit d’un berenar amb entrepans, aperitius, refrescs, cava, castanyes i panellets i amb les actuacions musicals de Jaume Artó i

de la Coral del Barri Rosanes. El regidor de Gent Gran de l’Ajuntament de Martorell, Albert Fernández, ha pujat a l’escenari per adreçar unes paraules de reconeixement d’una activitat “que és un clàssic i que tothom espera per compartir una bona estona de conversa i de berenar”.

Albert Fernández, regidor de Gent Gran de l'Ajuntament de Martorell

Fernández també ha volgut destacar que “els esplais d’avis de Martorell són molt proactius quant a les activitats que organitzen, com ara tallers, xerrades, conferències i ball. Cada cop són més actes i més variats, ja que els esplais busquen captar també la gent gran més jove. Per part de l’Ajuntament, intentem donar-los tot el suport possible”.