15 persones participen en el curs d’Atenció al públic en anglès al Centre de Promoció Econòmica

355

L’Ajuntament de Martorell, a través del departament de Promoció Econòmica, ha iniciat aquesta setmana el curs d’Atenció al públic en anglès i s’allargarà fins el 14 d’octubre vinent a les dependències del Molí Fariner. El curs, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, està adreçat prioritàriament a treballadors desocupats.

Quinze persones han iniciat aquest curs que té una durada de 220 hores lectives incloent-hi sessió de formació complementària. El curs es duu a terme de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores al Centre de Promoció Econòmica a càrrec de la consultora Linx Consulting Formació i Recursos Humans, SL. Els participants compleixen els requisits que estipulen les bases d’aquest curs de formació.

Perfeccionar l’anglès

El principal objectiu d’aquest curs és formar a l’alumne en l’àmbit de l’administració i l’atenció al públic en anglès, aconseguint que els alumnes aprenguin a resoldre de manera correcta i fluida les situacions d’atenció al client en llengua anglesa, desenvolupant els processos de comprensió oral i escrita, i expressió oral.

Les persones que superin el curs obtindran un diploma d’assistència i aprofitament reconegut per la Generalitat. Aquest és el tercer curs d’anglès que es realitza al Centre de Promoció Econòmica aquest any.

8 dels 15 alumnes que van participar en la primera edició van desenvolupar 60 hores de pràctiques de perfeccionament en diferents empreses col·laboradores de Martorell i de l’entorn com ara Fornell Consultors, Marlex, Marmoles Sant Esteve, Talleres Serra, Scaitt o Wivines. Una de les alumnes ha signat un contracte laboral fruit de les pràctiques fetes en una de les empreses.