18.323 martorellencs tenen dret a vot en les eleccions al Parlament de Catalunya

388

Els martorellencs estan cridats a les urnes aquest diumenge 27 de setembre amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. En total, 18.323 ciutadans tenen dret a vot en aquests comicis, prop de 500 més que en les darreres eleccions catalanes del 2012. La jornada es podrà seguir a través de Ràdio Martorell i les xarxes socials de l’Ajuntament.

Martorell es prepara per viure una nova jornada electoral. Aquest diumenge 27 de setembre, 18.352 ciutadans podran exercir el seu dret a vot. Dividits en quatre districtes, Martorell comptarà amb 35 meses en dotze col·legis electorals.

Els col·legis electorals són l’edifici administratiu de l’Ajuntament, la Casa de Cultura La Vila, l’antiga Escola Montserrat, l’Institut Pompeu Fabra, el Col·legi Vicente Aleixandre, les Instal·lacions Esportives Municipals, la seu de l’AAVV El Pla, el Centre Cultural, la Llar d’Infants Les Torretes, el Complex Esportiu Torrent de Llops, el Complex Educatiu i el Mercat municipal Les Bòbiles.

Cobertura de la jornada electoral

Ràdio Martorell emetrà diumenge 27 de setembre un programa especial de seguiment dels resultats. De 20.00 a 21.30h, connexió amb La Xarxa per conèixer el resultat de l’enquesta, anàlisi de la taula d’experts. A les 21.30h, resultats locals a Martorell en connexió amb la central de dades i valoració dels resultats amb les diferents candidatures. La informació electoral també es podrà seguir a través del web municipal i les xarxes socials de l’Ajuntament de Martorell (Twitter, Facebook i Instagram).