18.335 martorellencs estan cridats aquest diumenge a les urnes a les eleccions del 20-D

456

18.335 martorellencs estan cridats a les urnes aquest diumenge 20 de desembre amb motiu de les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat. El PSC-PSOE ha guanyat els onze comicis espanyols a Martorell. La jornada, de 9.00 a 20.00h, es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i Ràdio Martorell farà una programació especial a partir de les 20.00h.

A Martorell, hi haurà 35 meses repartides als 12 col·legis electorals. Aquests són l’edifici administratiu de l’Ajuntament, la Casa de Cultura La Vila, l’antiga Escola Montserrat, l’Institut Pompeu Fabra, el Col·legi Vicente Aleixandre, les Instal·lacions Esportives Municipals, la seu de l’AAVV El Pla, el Centre Cultural, la Llar d’Infants Les Torretes, el Complex Esportiu Torrent de Llops, el Complex Educatiu i el Mercat municipal Les Bòbiles.

La mesa amb més electors és la B de la Llar d’Infants les Torretes amb 672 persones i la que menys la mesa A del Vicente Aleixandre amb 375.

El PSC-PSOE sempre ha guanyat
Les eleccions al Congrés dels Diputats a Martorell tenen color socialista. El PSC-PSOE s’ha adjudicat els onze comicis celebrats des de 1977 fins a 2011. Els socialistes van obtenir el millor resultat l’any 2008 amb 6.454 vots contribuint en la victòria de José Luis Rodríguez Zapatero, com a president del govern espanyol.

El convergent Xavier Fonollosa és el número 11 a les llistes de Democràcia i Llibertat per Barcelona al Congrés dels Diputats. La llista d’ERC inclou com a independents els martorellencs Joan Capdevila, que hi anirà de número 5, Carles Ruiz, en el número 19, i la militant Isabel Enri, que serà suplent número 5.

Cobertura de la jornada electoral
Els serveis informatius de Ràdio Martorell seguiran la jornada electoral, a partir de les 20.00h, amb l’índex de participació, el recompte de resultats i la valoració dels grups polítics municipal. La informació electoral també es podrà seguir a través del web municipal i les xarxes socials de l’Ajuntament de Martorell.

Transport adaptat Creu Roja
Creu Roja facilita un servei de transport adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda que vulguin anar a votar. Totes aquelles persones interessades en sol·licitar el servei han de posar-se en contacte amb l’entitat abans del 15 de desembre per tal de poder organitzar les rutes a través del telèfon 93 775 05 50 o al correu electrònic: roberto.paleo@creuroja.org