18.344 martorellencs tenen dret a vot aquest diumenge 24 de maig a les eleccions municipals

421

Un total de 18.344 martorellencs tenen dret a vot a les eleccions municipals que es celebraran aquest diumenge 24 de maig. Repartits per tot el municipi, en quatre districtes, hi haurà dotze col·legis electorals amb 35 meses. Vuit formacions polítiques (CiU, PSC, Movem Martorell, PP, ERC, PxC, Som Martorell i Més Moviment d’Esquerres) concorren als comicis. La informació de la jornada electoral es podrà seguir a través del web municipal (www.martorell.cat), Ràdio Martorell (91.2FM) i els canals de twitter (@AjuntaMartorell) i facebook.

Aquest diumenge 24 de maig 18.344 martorellencs estan convocats a participar a les eleccions municipals que se celebren a tot l’Estat. Enguany, al nostre municipi es presenten vuit candidatures, una més que en els comicis anteriors (2011), quan el cens era de 17.665 persones.

Els 12 col·legis estaran situats a les oficines de l’Ajuntament i la Casa de Cultura (districte 1); l’antiga escola Montserrat (districte 2); l’Institut Pompeu Fabra, el col·legi Vicente Aleixandre, les Instal·lacions Esportives Municipals, el local de l’associació de veïns El Pla, el Centre Cultural i la llar d’infants Les Torretes (districte 3); i al Complex Esportiu Torrent de Llops, el Complex Educatiu Torrent de Llops i el Mercat Municipal Les Bòbiles (districte 4).

Cobertura informativa

Durant tota la jornada electoral, Ràdio Martorell (91.2FM) farà el seguiment dels comicis amb butlletins especials i fent una cobertura exhaustiva, tot informant de les possibles incidències. A partir de les vuit del vespre, s’informarà del recompte de vots amb connexions amb la central de dades, i anàlisi dels resultats.

També es podrà fer seguiment de la jornada a través del web municipal (www.martorell.cat), del twitter (@AjuntaMartorell) i el facebook de l’Ajuntament.