‘7 raons per fugir’, una comèdia negra que critica la nostra societat disfuncional

610

7 raons per fugir és la pel·lícula del Cicle Gaudí que es podrà veure a la gran pantalla de la Casa de Cultura aquest divendres, a les 20.00h. Una comèdia negra que critica àcidament la nostra societat partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l’extrem de les seves circumstàncies. Organitza la Regidoria de Cultura i Cinema del Diable.

Un matrimoni que intenta “avortar” el seu fill adult. Una parella a la qual se li presenta el tercer món a casa. Una comunitat de veïns que no recorda què va després del sis. Un agent immobiliari que intenta vendre un pis, però amb l’antic inquilí penjat de la làmpada. Un matrimoni benestant amb esclaus. Un home atropellat i una dona que creu que no paga la pena trucar a l’ambulància. Una parella a punt de dir-se “sí, vull”.

Set històries que barregen horror i comèdia. Set moments d’humor negre tant estranys com pròxims. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa, una societat disfuncional: la família, la solidaritat, l’ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís.

La pel·lícula està dirigida per Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras. El repartiment el formen Emma Suárez, Lola Dueñas, Sergi López, Francesc Orella, Àlex Brendemühl, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Alain Hernández, Manolo Solo, Núria Gago, Aina Clotet, Pepe Viyuela, Vicky Peña, Pol López, Borja Espinosa, Ramón Fontserè, Àgata Roca, Rosa Cadafalch i Albert Ribalta.