Espai Jove. Fotografia de confinament. Exposició i concurs fotogràfic

Tens el mòbil ple de fotos dels dies de confinament? De detalls de l’interior de casa amb els que no t’hi havies fixat mai, del creixement de les flors del balcó, de la llum que entra a mitja tarda o de menjars per llepar-se’n els dits? Escull la que més t’agradi i presenta’t a l’exposició fotogràfica del .Nord! Envia’ns les teves fotografies per e-mail: espaijove@martorell.cat i participa tant de l’exposició com del concurs fotogràfic que hem preparat!

Oberta la participació online durant el mes de juliol per participar en el concurs. Exposarem les vostres fotografies durant les dues primeres setmanes d’agost i les dues primeres de setembre.

Activitat adreçada a joves d’entre 13 i 30 anys.

Exposició col·laborativa del 3 al 16 d’agost i de l’1 al 15 de setembre. Recorda enviar-nos les teves millors fotografies a espaijove@martorell.cat si vols participar-hi!

Inscripcions

Es faran, telemàticament, del 22 de juny al 26 de juliol i almenys amb una setmana d’antel·lació respecte l’inici de l’activitat. Caldrà acudir al bànner ‘Activitats d’Estiu’ al web www.martorell.cat. Per a inscripcions presencials, es concertarà cita a través de les Oficines d’Atenció al Ciutadà. Tota la informació de les activitats i inscripcions es troben en aquest enllaç. Per més informació de disponibilitat de places, l’Espai Jove disposa del telèfon 93 774 22 00 i el correu electrònic a espaijove@martorell.cat.

Dilluns, 3 agost – 2020 | 00:00
00:00 — 00:05 (5′)

Centre Cultural