La Universitat de l’Experiència. Conferència virtual ‘Ideologia: visions del no-res’

Conferència ‘Ideologia: visions del no-res’, a càrrec d’Oriol Alonso Cano, Doctor en Filosofia i grau en Psicologia (UPF).

La Universitat de l’Experiència és un cicle de 14 conferències que se celebraran cada dimarts de 17.30 a 19.45h des del 20 d’octubre i fins el 16 de febrer per apropar la gent gran al coneixement multidisciplinar, a partir de amb conferències impartides per doctors, professors universitaris i llicenciats en molt variades matèries. És pionera a Catalunya.

El programa inclou temàtiques molt variades -filosofia, ciències de la comunicació, història de l’art, psicologia, música i gastronomia-. Totes, de nivell universitari però adaptades a tothom, i dirigides principalment a persones més grans de 50 anys. La impulsen l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (Afopa), A12 Estudis i la Universitat Ramon Llull, amb el suport de l’Ajuntament de Martorell.

Les inscripcions són obertes de cara a les properes sessions. Per a més informació o bé per a apuntar-s’hi, cal enviar un correu electrònic a l’adreça a12@blanquerna.url.edu o trucar al telèfon 93 439 94 59.

Més informació i programació sencera del cicle La Universitat de l’Experiència

Dimarts, 24 novembre – 2020 | 17:30
17:30 — 19:15 (1h 45′)

Auditori del Centre Cultural