La 5a edició del Monoloaddictes s’estrena al febrer amb propostes bimensuals

1312
Quim Masferrer

La Regidoria de Cultura organitza el 5è cicle Monoloaddictes, que portarà a Martorell els millors monòlegs del panorama actual per diversificar l’oferta cultural i donar valor a aquest gènere teatral en alça. Després de sumar 1.200 espectadors la darrera temporada, el 28 de febrer es reprèn la programació amb un espectacle bimensual.

El 5è Monoloaddictes comptarà amb una programació “molt equilibrada i variada, i una aposta decidida per les veus femenines”, afirma el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González. Una d’aquestes veus serà la d’Eva Cabezas, qui estrenarà el cicle el 28 de febrer, a les 22.30h, a l’Auditori Joan Cererols amb l’espectacle Curvy. La seguirà el còmic Quim Masferrer i el seu popular Bona gent a El Progrés el 26 d’abril, a les 19.30h. El regidor confirma que Masferrer ja ha venut unes 400 entrades, quatre mesos abans del seu xou.

Andreu González, regidor de Cultura

Enrique San Francisco i Miki Dkai presentaran Pesadilla en la comedia el 5 de juny, a les 22.30h, a l’Auditori Joan Cererols. El televisiu Toni Moog portarà el 15 d’agost a la pista jardí d’El Progrés, a les 22.30h, Fortnique. El 4 d’octubre, a les 18.30h, a El Progrés serà el torn de El Monaguillo amb ¿Solo lo veo yo?. Tancarà la programació Carolina Noriega amb Ángeles y demonios l’11 de desembre, a les 22.30h, a l’Auditori Joan Cererols.

Andreu González, regidor de Cultura

La temporada passada unes 2.000 persones van gaudir del cicle Monoloaddictes. Els espectacles que van registrar una millor taquilla van ser el final de gira de Faemino y Cansado, amb més de 500 espectadors, i l’espectacle Yo sobreviví a EGB de Jordi Merca amb prop de 300.

Andreu González, regidor de Cultura

La Regidoria de Cultura segueix apostant pel format per “la bona acceptació popular que té i perquè la gent pot conèixer altres tipus d’espectacles teatrals després d’interessar-se per aquestes formes més evasives, fàcils de pair i amb referents televius”, apunta González.