Rosa Grau, autora
Rosa Grau, autora

El segon llibre de la martorellenca Rosa Grau, Del carrer estant (Viena Edicions), ja és a la venda, després que fos el guanyador del 44è Premi de Poesia Vila de Martorell. Grau, que ja va publicar Tinc un bony al pit, torna a les llibreries i biblioteques amb un volum on fa del dia a dia i les coses més quotidianes un recull de poesia que ja pot adquirir-se.

L’autora martorellenca arriba amb el seu segon llibre i torna a apostar per un gènere, la poesia, que ja va donar-li èxits fa uns anys. Amb Del carrer estant va guanyar el premi al millor llibre de poemes en la 44a edició del Premi Vila i ha pogut participar en el procés d’edició. A més, el dibuix de la portada és obra seva i és la cirereta a un llibre que pràcticament no ha tingut canvis en els textos.

En aquest sentit, Grau explica que no s’ha trobat amb problemes a l’hora de decidir el resultat final i es mostra satisfeta, també, d’haver inclòs el seu dibuix en la portada.

Rosa Grau, autora 'Del carrer estant'

Des dels textos inicials fins a al llibre que ja pot adquirir-se, el procés ha comptat amb la presència de Grau, que ha supervisat i ha pactat amb l’editorial com arribarà Del carrer estant a les llibreries. La martorellenca no amaga la seva il·lusió amb la seva segona obra.

Rosa Grau, autora 'Del carrer estant'

Tot i que la intenció de Grau és signar exemplars del seu nou llibre el proepr dijous 23 de juliol a la llibreria Miró, els rebrots de casos de coronavirus posen en perill aquesta firma, que està en dubte sore si finalment es podrà celebrar. Del carrer estant pot adquirir-se a la mateixa llibreria Miró, així com a la llibreria Alfambra, a la llibreria Bernadàs i a la llibreria Alfil, totes quatre de Martorell.