A presó quatre lladres acusats de robatoris a domicilis de cinc comarques

718
Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de Martorell van detenir el 19 de novembre passat tres homes i una dona, entre els 20 i els 26 anys, veïns de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors de vuit robatoris amb força, dos delictes de danys i pertinença a grup criminal. La investigació es va iniciar a finals del mes d’agost quan els agents van identificar-los al nostre municipi.

Durant el mes de novembre, els investigadors van tenir coneixement de sis robatoris amb força a domicilis de municipis de diferents comarques com són Cervera, Montblanc, Olesa de Montserrat, Tàrrega i Tona. Els lladres, sempre pels matins, havien forçat els bombins de les portes d’accés dels domicilis i havien aconseguit endur-se joies i aparells de telefonia, entre altres coses, del seu interior. Gràcies a les gestions d’investigació i la informació aportada pels diversos testimonis, els agents van aconseguir vincular els robatoris amb les quatre persones investigades.

Finalment, el 19 de novembre, els investigadors els van detenir pocs minuts després de cometre dos robatoris amb força més a domicilis de Tona. Durant l’escorcoll, els agents van localitzar eines susceptibles d’utilitzar-les en robatoris amb força, diners i joies en diferents bosses, butxaques i fins i tot a l’interior de les sabates.

L’endemà, els agents van fer una entrada i registre al domicili d’un dels investigats, al municipi de l’Hospitalet de Llobregat, on van localitzar objectes que provenien de les llars assaltades. Cal destacar que els objectes recuperats durant la detenció a Tona, així com els localitzats durant l’escorcoll del domicili de l’Hospitalet de Llobregat han estat retornats als seus propietaris.

Els investigadors van determinar que els quatre detinguts formarien part d’un grup criminal especialitzat en els robatoris amb força a interior de domicili. Tots quatre van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.