A presó tres detinguts in fraganti quan intentaven robar en un domicili de Martorell

252

Els Mossos d’Esquadra de Martorell van detenir dimarts passat tres homes, entre els 31 i els 34 anys veïns d’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’una temptativa de robatori amb força en un domicili de Martorell mitjançat el mètode de la radiografia. Els tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar presó provisional.

Els fets van ocórrer quan agents de la Unitat d’Investigació de Martorell estaven fent el dispositiu Domus de prevenció de robatoris amb força a domicilis. Els investigadors van observar com dos homes, que estaven aturats davant el portal d’un edifici, forçaven la porta d’accés amb una làmina de plàstic i accedien a l’interior del bloc de pisos.

Els agents van demanar el suport d’altres patrulles, es van adreçar al lloc i van fer comprovacions porta a porta. Finalment, van localitzar els dos homes al replà del tercer pis quan estaven a punt d’accedir a l’interior d’un domicili amb el mateix mètode.

Davant l’evidència, els agents van detenir-los com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de domicili en grau de temptativa. Els agents també van detenir un tercer home que estava fent funcions de vigilància, a pocs metres del portal, amagat als seients posteriors d’un vehicle amb el motor en marxa. Els investigadors van localitzar a l’interior de l’automòbil diverses eines utilitzades per a cometre aquest tipus de delictes.