Abde es reivindica com a golejador i fa el CF Martorell més líder del grup 8 de Tercera Catalana

1176
Presentació CF Martorell

El primer equip del Club de Futbol Martorel va golejar ahir el Cervelló (6-1) i manté la seva imbatibilitat ja durant 13 setmanes des que comencés el curs. Abde va ser el gran protagonista de la jornada, amb 5 dianes, i va ser l’encarregat de segellar el novè triomf de la temporada.

Contra el Cervelló, els martorellencs van obrir forat ben aviat. Dos gols d’Abde en 8 minuts van establir el 2 a 0. Tot i el gol del Cervelló, que va arribar a través d’un gol en pròpia porteria d’Ibra Diop, el conjunt d’Albert Nualart va reaccionar-hi ràpid. Abde va tornar a veure la porteria cervellonenca amb dues dianes més que van tancar la primera meitat, 4-1. En la represa, Xavi Marco va fer el cinquè culminant una assistència del golejador de la jornada. I Abde tornaria a veure porteria abans del xiulet final. Adri Garrido, per altra banda, va debutar ahir en el seu retorn a l’entitat blanc-i-vermella després del seu pas pel Montserrat Igualada i el Marianao Poblet.

Amb aquest triomf els martorellencs segueixen al capdamunt del grup 8 de Tercera Catalana i encadenen 13 jornades consecutives sense perdre. Amb ls 5 dianes d’ahir, Abde es converteix en el màxim golejador de l’equip, acompanyant Xavi Marco amnb 10 gols. El proper rival dels blanc-i-vermells serà el Levante Las Planas.

Derrota a casa

La creu de la jornada arriba en bàsquet, i és que el primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre contra l’Agustinos Leclerc (88-92) i segueix penúltim a la classificació. Els d’Adrià Alonso van superar un primer quart advers (15-30) i van escurçar diferències al descans, 47-49. L’efectivitat dels lleonesos en trencar la zona martorellenca no va espantar el CB Martorell, que va arribar a posar-se per davant en el marcador. Antón Bouzan i Jose Antonio Medina van convertir dos triples amb què capgirar el resultat de nou i fer caure el triomf per als lleonesos.

En handbol, triomf del primer equip del Club Handbol Martorell va imposar-se a La Salle Bonanova per 31 a 25. Amb aquest triomf, els groc-i-negres surten dels llocs de descens. En waterpolo, triomf de l’absolut femení del Club Natació Martorell a la piscina del Club Natació Vallirana, 2 a 11.

En futbol sala, golejada del primer equip del Sala5 Martorell a l’AECS L’Hospitalet que el fa pujar fins la cinquena plaça, 6 a 1. També en futbol sala, el primer equip de l’Associació Esportiva Pares i Mares va golejar el Navàs, 7 a 1, i és quart a la taula.

Pel que fa al rugby, derrota de l’absolut masculí del Rugby Club Martorell contra l’INEF Lleida (19-75). Els de Diego Fuks encara no coneixen la victòria aquest curs.  I en pàdel, dues victòries dels conjunts del Martorell Pàdel Club a la lliga PadelCat. El femení de Segona i el masculí de Tercera van guanyar a L’Esprial (2-1) i al Life x Padel (3-0), respectivament. El femení de Tercera va caure contra el CEM Vallirana (0-3).