Accident laboral amb una víctima mortal a un polígon industrial de Martorell

289
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

Un camioner de 56 anys, que portava material per a una empresa de Martorell, ha mort aquest matí després de quedar-li atrapada la mà dins el mecanisme de la porta corredissa d’entrada, segons han informat els Mossos d’Esquadra. Ràpidament tots els serveis d’emergència s’han desplaçat per atendre’l sense poder fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell han rebut avís d’un accident laboral en una empresa ubicada al polígon SEAT Vial Centre Tècnic, a les 10.41h d’aquest matí.

Quan els agents han arribat al lloc dels fets han constatat que un camioner que portava material per a l’empresa, havia ficat la mà al mecanisme de la porta corredissa d’entrada i havia quedat atrapat.

A l’accident s’han desplaçat tres dotacions dels Mossos d’Esquadra de Martorell, dos dotacions de Policia Local, tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos d’Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Martorell i del Departament d’Empresa i Ocupació d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.