Activitat física gratuïta per a tothom amb el ‘Benvingut estiu, benvingut esport’

639

El proper dissabte arrenca un nou ‘Benvingut estiu, benvingut esport‘, iniciativa de l’Ajuntament de Martorell per apropar l’activitat física a tot tipus de públics. El cicle inclou nou activitats, a desplegar els dies 2, 8 i 9 de juny. És gratuït, i tothom qui hi participi farà un tastet d’activitats que el Departament d’Esports programa durant el curs als equipaments municipals.

En l’estrena, el 2 de juny al Complex Esportiu La Vila, s’han previst quatre activitats d’aigua: aiguagim i tono -exercicis aeròbics i de tonificació muscular amb suport musical- a les 10.00h; aiguajoc en Família -a les 11.00 i 12.00h a la piscina recreativa per a adults i infants de més de 3 anys, i a les 11.00h a la de clapoteig per a adults amb infants de 6 mesos a 3 anys- i una d’aiguasalut -exercicis de mobilitat general, resistència muscular i aeròbica- a les 12.00h per a majors de 14 anys.

El dissabte, 8 de juny, hi haurà ciclisme estàtic a l’aire lliure a la piscina d’estiu del CIES, amb sessions a les 18.00, 19.00 i 20.00h, i pel dia següent s’han programat quatre activitats per a majors de 14 anys: ioga a la gespa de la piscina d’estiu a les 09.00h; classe oberta de summer ciclo d’interior a les 10.15h; aiguagim a la piscina d’estiu a les 12.30h i, tal i com avança la regidora d’Esports en funcions de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, “una novetat, una activitat de body power, de tonificació muscular amb suport musical, a les 11.15h”.

Belén Leiva, regidora d'Esports en funcions de l'Ajuntament de Martorell

El global de les propostes del ‘Benvingut estiu, benvingut esport’ tenen com a objectiu “ofertar activitats que fem des del Departament al llarg de l’any per a que la gent en pugui fer un tastet durant aquests dies i valori si els agraden. A més, donen la benvinguda a l’estiu i per això la gran majoria es fan a l’aire lliure”, destaca Leiva.

Belén Leiva, regidora d'Esports en funcions de l'Ajuntament de Martorell

Com inscriure’s

Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom, amb inscripció prèvia. La data límit és el 31 de maig -per a les activitats del dia 2 de juny- i del 7 de juny per a les del següent, a les Oficines d’Atenció al Ciutadà: PMSAPM (Plaça de la Vila, 27); Pavelló Esportiu Municipal (Av. de Fèlix Duran i Cañameras, 1); Complex Esportiu La Vila (carrer dels Mestres Gomila i Reniu, 1); CIES (Carrer de Gelida, s/n); Complex Educatiu (carrer de Josep Tarradellas, 11) o al Complex Esportiu Torrent de Llops (carrer de Josep Vilar, s/n).

Benvingut estiu, benvingut esport