Adif adjudica el contracte del tram Martorell-Sant Vicenç de Calders del Corredor Mediterrani

1742
Corredor Mediterrani. Foto: EFE
Corredor Mediterrani. Foto: EFE

Adif ha adjudicat el contracte de subministrament i transport de travesses de tres fils per a la implantació de l’ample estàndard en el tram Martorell-Sant Vicenç de Calders del Corredor Mediterrani. El contracte ha estat adjudicat a l’empresa Prefabricaciones y Contratas, per un import de 7.932.941,5 euros i un termini d’execució estimat de 9 mesos.

Segons ha informat en un comunicat, Adif ha aprovat en la seva darrera reunió l’adjudicació del contracte de subministrament i transport de travesses de tres fils per a la implantació de l’ample estàndard al tram Martorell-Sant Vicenç de Calders del Corredor Mediterrani.

Amb aquest acord, i l’avenç en la tramitació administrativa de la resta de contractes, Adif reactiva els projectes del Corredor del Mediterrani a Catalunya, amb la previsió que l’any 2020 aquest eix tingui continuïtat en l’ample internacional entre Catalunya i Múrcia.

Les actuacions contemplades en aquest contracte són el subministrament de 55.000 travesses polivalents de tres fils amb les seves subjeccions corresponents, així com la seva fabricació, homologació prèvia, acopi a fàbrica, càrrega, transport i descarrega a les zones establertes, en el tram ferroviari o d’altres punts propers que es determinin.

La implantació de l’ample estàndard al tram Martorell-Sant Vicenç de Calders ha estat cofinançada pels ajuts RTE-T (Red Transeuropea de Transporte) i podrà ser cofinançada pel Mecanisme ‘Connectar Europa’ (CEF).