ADIF adjudica la instal·lació del tercer carril entre Castellbisbal i Martorell per al Corredor Mediterrani

716
ADIF
ADIF

ADIF ha aprovat l’adjudicació de dos contractes de subministrament de materials per 82,5 milions d’euros amb l’objectiu d’avançar en la implantació de l’ample estàndard al Corredor Mediterrani en el seu pas per Catalunya. En concret, es tracta dels contractes per al subministrament d’aparells de via per al tram Castellbisbal- Vila-seca, i per a la instal·lació del tercer carril entre Castellbisbal i Martorell.

Els aparells de via són dispositius que permeten bifurcar les vies, i són imprescindibles per a la correcta execució del projecte d’implantació de l’ample internacional al tram mitjançant la instal·lació d’un tercer carril.

El primer contracte, que comprèn el subministrament dels dispositius interoperables d’ample convencional i internacional, s’ha dividit en tres lots. Un primer lot va destinat al tram Castellbisbal-Martorell, el segon correspon al trajecte Martorell-Sant Vicenç de Calders (Tarragona), i el tercer lot comprèn el tram Sant Vicenç de Calders-Vila-seca.

D’altra banda, el segon contracte contempla el subministrament i transport de 65.000 travesses aptes per a tres fils amb les seves corresponents subjeccions i 8.000 travesses monobloc polivalents per a tipologies de carril de 54 i 60 quilos per metre.