ADIF estudia reduir les afectacions de les obres del Corredor Mediterrani a Martorell

509
'Vull Corredor'
'Vull Corredor'

El Ministeri de Foment, RENFE, ADIF i l’Oficina de Coordinació del Corredor Mediterrani treballen en un pla d’acció per reduir les possibles afectacions mentre s’executin les obres del tercer fil ferroviari en el tram Castellbisbal-Martorell del Corredor Mediterrani.

El nou coordinador del Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira, ha destacat en una trobada amb la premsa la importància d’aquest tram, al qual s’ha referit com la “porta d’Europa” i una obra “imprescindible” perquè permetrà enllaçar el Corredor Mediterrani meridional amb el que ja funciona cap al nord per connectar amb Europa.

Segons Boira, el tram és “molt complex” des del punt de vista tècnic, entre altres coses perquè s’ha de treballar en túnels i per la intensitat de circulació de trens de Rodalies i mercaderies en aquesta zona. Per aquest motiu, ha assenyalat que s’establiran plans de reducció de les afectacions, i s’ha posat a disposició de la Generalitat i dels municipis afectats per reduir el possible impacte d’aquestes actuacions.