Afectacions de trànsit per obres a la plaça Germanes Maestre i als carrers Revall i Pere Puig

455

Aquest dilluns han començat les obres de reurbanització de la plaça Germanes Maestre i els carrers Revall i Pere Puig. Els treballs, que representaran una millora de la via pública i la mobilitat, es desenvoluparan en diverses fases que, del 24 d’octubre al 15 de gener, implicaran afectacions en la circulació de trànsit rodat.

Del 24 d’octubre al 12 de desembre, romandrà tallat el carrer Pere Puig i no es podrà circular pel carrer de la Cambreta en direcció a la plaça Germanes Maestre. Els vehicles del carrer de Dalt estaran obligat a incorporar-se al carrer del Mur i els del carrer Anselm Clavé hauran de girar en direcció carrer del Riu obligatòriament (Plànol circulació FASE 1 A).

Del 12 al 23 de desembre, no es podrà circular pel carrer Pere Puig, des de la plaça de la Creu al carrer Diputació. El passeig del Quarter romandrà tallat (Plànol circulació FASE 1 B).

Del 20 de desembre al 15 de gener, quedarà tallat al trànsit el carrer Revall, des del carrer del Riu no es podrà girar a l’esquerra per anar a la plaça Germanes Maestre (Plànol circulació FASE 2). Els veïns hi podran accedir de manera exclusiva, de 20.00 a 08.00h, durant tot el període d’obres.

Les obres transformaran el conjunt de l’àmbit d’actuació en zona de prioritat invertida amb plataforma única, prioritzant el pas de vianants i les condicions d’accessibilitat. La plaça Germanes Maestre comptarà amb una nova zona de jocs i un espai-plaça amb nou mobiliari urbà i arbrat.

Segons ha explicat l’alcalde Xavier Fonollosa, “el projecte completa el paquet d’obres que, dins la Llei de Barris, hem desenvolupat durant els darrers 8 anys a La Vila. Aquestes millores es fan d’acord amb l’associació de veïns del barri, amb la qual ens hi hem reunit i consensuat les actuacions”.

Aquesta intervenció es complementa amb altres obres que s’estan duent a terme en el marc del manteniment dels carrers del barri i de tot el municipi. L’ajuntament posa a disposició dels veïns el telèfon 937 750 784 i el correu alcaldia@martorell.cat per tal de resoldre qualsevol dubte dels veïns.