Quatre intoxicats lleus en un incendi en un habitatge del carrer dels Caputxins

1089
Carrer dels Caputxins
Carrer dels Caputxins

Quatre persones han patit una intoxicació lleu a causa del fum i una cinquena una crisi d’ansietat després de l’incendi declarat, aquest matí, en un habitatge del barri de La Mina, al nucli antic de Martorell. Sis dotacions de Bombers de la Generalitat han intervingut en l’extinció de l’incendi.

Els fets han passat al segon pis del número 1 del carrer dels Caputxins i l’origen ha estat l’incendi d’un sofà. L’avís s’ha fet a les 10.50 h i fins al lloc dels fets s’han desplaçat 2 unitats de la Policia Local, 6 unitats dels Bombers de la Generalitat, 1 unitat dels Mossos d’Esquadra i 3 ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

El foc ha provocat una intoxicació de caràcter lleu per fum a quatre persones -dues d’elles, de 3 i 6 anys d’edat-, que han estat traslladades a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Alhora, una cinquena ha estat atesa pel SEM a causa d’una crisi d’ansietat, i ha rebut l’alta in situ. Pel que fa als danys materials, el foc ha cremat un sofà i ha fet caure el fals sostre del menjador i d’un passadís de l’habitatge.