Air Liquide realitza amb èxit un simulacre d’incendi a la seva planta de Martorell

548

Air Liquide Ibérica de Gases, companyia de gasos, serveis i tecnologies per a la indústria i la salut, ha realitzat aquest matí un simulacre d’incendi a la seva planta de Martorell (Camí de Can Bros, polígon industrial Solvay). L’acció ha consistit en un exercici d’extinció a la zona de fustes de l’Ecoparc que ha clos amb èxit.

En aquesta mena de simulacres, que es realitzen de forma periòdica, es coordina la resposta dels diversos operatius. L’empresa ha informat, prèviament, al Centre d’Emergències de Catalunya (CECAT) i al 112. En tractar-se d’un simulacre sense accidentats i d’un incendi de dimensions reduïdes, no s’ha programat la intervenció de Bombers o mitjans externs, només del personal propi de l’empresa.

El simulacre s’ha desenvolupat d’11.00 a 11.30h amb resultat positiu, segons fonts de l’empresa. S’ha pogut comprovar el correcte funcionament de les sirenes del centre, el control presencial de les normes de seguretat per part de les contrates que hi estaven treballant i el funcionament dels mitjans contra incendis.

La companyia ha volgut remarcar que té com a prioritat els ‘accidents zero’ i que treballen amb la màxima seguretat i respecte pel medi ambient.