Ajornat al 4 de desembre el 9è Mercat d’intercanvi i de segona mà per previsió de pluja

388

La 9a edició del Mercat d’intercanvi i segona mà canvia de data i es trasllada al 4 de desembre, a causa de la previsió de pluja per aquest diumenge 27 de novembre. El taller gratuït d’embolcall d’entrepans es manté en la data prevista, mentre els altres dos tallers que proposa el Departament de Medi Ambient també es desplacen al dia 4 de desembre.

La previsió de pluja del Servei Meteorològic de Catalunya per aquest proper diumenge 27 de novembre ha portat al Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell a ajornar el Mercat una setmana. D’aquesta manera, la cita definitiva serà el diumenge 4 de desembre a la rambla de Les Bòbiles, de 10.00 a 14.00h.

Dels tres tallers gratuïts paral·lels al mercat, un d’ells –el d’embolcalls d’entrepans- es manté aquest diumenge al Centre Cultural, d’11.00 a 13.30h. Els altres dos, per a nenes i nens de 6 a 12 anys -per aprendre a fer bosses de paper i portamonedes a partir d’un bric reutilitzat-, es traslladen al dia 4, de 10.30 a 13.30h, a la rambla de Les Bòbiles.

Exhaurides totes les places pel 9è Mercat

El Mercat d’intercanvi i segona mà ha exhautit les 70 places disponibles. Els inscrits portaran a les parades aparells electrònics, roba, bijuteria, joguines, petits electrodomèstics, material esportiu, plantes, llibres o pel·lícules, entre d’altres. La finalitat serà la d’intercanviar-los per altres productes o vendre’ls a preus assequibles. A més, Medi Ambient instal·larà un punt informatiu per donar a conèixer les problemàtiques ambientals que genera el consum d’alguns productes d’ús quotidià.