Alteració del servei de la línia R4 de rodalies per obres del Corredor Mediterrani

869
Rodalies RENFE
Rodalies RENFE

Els dies 8 i 9 de juny RENFE ha programat un servei alternatiu per carretera entre Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès per l’execució, per part d’ADIF, d’obres incloses en el desenvolupament del Corredor Mediterrani. Per a la implantació del tercer fil que permetrà adaptar la infraestructura actual a l’ample internacional, en el trajecte Sant Sadurní d’Anoia-La Granada s’han de dur a terme actuacions de consolidació de dos terraplens, de 150 m i 250 m de longitud respectivament.

De forma prèvia a l’execució d’aquests treballs de condicionament dels terraplens, i amb l’objectiu de garantir la circulació per una via durant la seva realització, és necessari instal·lar mesures de protecció de la plataforma ferroviària, que consisteixen en la construcció d’una pantalla de carril fixada entre les dues vies generals.

ADIF està fent una planificació de l’execució de les obres del Corredor Mediterrani amb la finalitat de reduir les afeccions al servei, tant de viatgers com de mercaderies. Però donada la necessitat de treballar en l’àmbit de la plataforma ferroviària, és imprescindible interrompre el trànsit de trens entre les 06.00h del dissabte 8 i les 06.00h del dilluns 10 de juny.

Per tal de garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe ha habilitat un servei alternatiu d’autobús entre les estacions de Sant Sadurní d’Anoia, Lavern-Subirats, La Granada i Vilafranca del Penedès. A més, durant el període d’afectació al servei, es reforçarà el personal d’informació i atenció al client per tal de facilitar l’encaminament dels viatgers en aquest tram.

Tota la informació sobre aquesta modificació del servei es podrà consultar als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les apps ‘Rodalies de Catalunya’ i ‘Adif en tu móvil’, així com a les xarxes socials (@rodalies, @renfe, @infoadif).