Alumnes de l’Institut Joan Oró realitzen un taller de creativitat al Centre de Promoció Econòmica

423

Més d’una seixantena de joves alumnes de l’Institut Joan Oró de Martorell ha participat en les sessions d’emprenedoria realitzades al viver del Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica, incloses dins les V Jornades Tecnològiques de la Formació Professional de l’institut Joan Oró.

La tècnica d’empresa i suport a l’emprenedoria, Sandra Alarcón, ha estat l’encarregada d’impartir aquestes sessions sobre emprenedoria amb l’objectiu de sensibilitzar aquests joves per prendre consciència dels valors d’emprendre transmetent la importància de la creativitat, les idees i l’interès emprenedor.

Les xerrades s’han dividit en dues parts: en la primera s’ha sensibilitzat els joves sobre els valors d’emprendre i la importància de la creativitat, i a la segona part els participants han realitzat una dinàmica de grup amb la finalitat de treballar amb les idees per aconseguir opcions de projectes mitjançant un taller de creativitat.

Els joves assistents a les sessions han estat alumnes de l’Institut Joan Oró del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials i del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials.

Testimoni empresa Linx Consulting
Durant la sessió, els participants han comptat amb la col·laboració de Montse Diviu, de l’empresa Linx Consulting, una de les empreses allotjada al viver del Molí Empresa, que ha explicat als alumnes la seva experiència com a emprenedora, els seus inicis i la seva trajectòria fins a arribar a ser avui en dia una empresa ja consolidada.


Jornades Tecnològiques de la Formació Professional de l’Institut Joan Oró

Les sessions al Molí Empresa estan incloses dins les V Jornades Tecnològiques de la Formació Professional de l’Institut Joan Oró i promogudes pels departaments de Promoció Econòmica i Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell.

Durant les jornades els estudiants gaudeixen d’un seguit d’activitats, tallers, xerrades i sortides, enfocades a l’ampliació i consolidació dels coneixements impartits pel professorat del centre.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es vol promoure l’acció emprenedora en el nostre municipi col·laborant activament amb la resta de regidories, ajudant i assessorant als emprenedors des dels diferents àmbits.