Amics del Ferrocarril prepara el Martotren amb noves maquetes i una gimcana amb premis

766
Martotren
Martotren

El Martotren, la gran cita de maquetisme ferroviari dels Amics del Ferrocarril de Martorell, se celebrarà els dies 27 i 28 d’abril a Ca n’Oliveres, en el marc de la Fira de Primavera 2019. Enguany, ampliarà l’espai expositiu, es presentaran noves maquetes i es farà una gimcana amb premis en col·laboració amb el Mercat Municipal Les Bòbiles.

L’esdeveniment comptarà amb 2.300 metres quadrats, una cinquantena d’estands de fabricants i professionals del món ferroviari, i un ampli ventall de maquetes modulars en escales N, H0, 0, 1 i LGB. A més, hi haurà mercat de material nou i de segona mà relacionat amb el món del tren, llibres, gorres, xapes, vagons, màquines i vies.

Antoni Obach, membre d’Amics del Ferrocarril de Martorell, destaca com a novetat “la presentació d’uns mòduls del sistema Märklin de tres carrils, mòduls d’escala 0 del Grup Ferroviari de Mataró que hi participarà per primera vegada, maquetes d’escala gran TT i d’escala Z, la més petita del mercat”.

Antoni Obach, membre d'Amics del Ferrocarril de Martorell

També “es podrà veure una maqueta de tren de Play mòbil i un diorama portat de França que reproduirà el recorregut del tren groc”, que connecta una antiga ruta turística, des de Vilafranca de Conflent a la Tor de Querol, avança Obach.

Antoni Obach, membre d'Amics del Ferrocarril de Martorell

Gimcana al Mercat Municipal

Antoni Obach comenta que “Märklin, un dels expositors del Martotren, ens ha proposat de fer una gimcana per tal d’implicar la ciutadania. Al Mercat Municipal Les Bòbiles hem repartit pistes entre les parades per respondre un qüestionari de 10 preguntes. El diumenge, 28 d’abril, a les 12.00h, es farà un sorteig al Martotren amb un total d’11 premis, el primer dels quals serà un tren My world per a infants”.

Antoni Obach, membre d'Amics del Ferrocarril de Martorell

El Martotren tindrà lloc dissabte 27 i diumenge 28 d’abril a Ca n’Oliveres amb entrada lliure. L’horari d’obertura serà de 10.00 a 20.00h el dissabte i de 10.00 a 18.00h el diumenge, de forma ininterrompuda.