Amistós Catalunya-Euskadi de futbol sala masculí i femení diumenge al Pavelló Esportiu

448

Les seleccions catalanes absolutes femenina i masculina de futbol sala visitaran aquest diumenge 19 de juny el Pavelló Esportiu Municipal per disputar sengles partits amistosos davant la selecció d’Euskadi. El combinat femení jugarà a les 10.30h, mentre que el masculí ho farà a partir de les 13.00h. El combinat català femeníel dirigirà l’actual president del Sala5 Martorell, Jordi Gay.

El grup que entrena Jordi Gay arriba a la cita de diumenge amb 12 jugadores convocades: Noelia Guerrero, Cèlia Catà i Berta Velasco (AE Penya Esplugues), Anna Riera (CD Orvina), Gisela Andrés (FS Castelldefels), Ingrid Vieites i Anna Burgaya (CFSF Centelles), Ana Barbancho (AE Les Corts UBAE), Elisabet Carrasco i Nerea Vilalta (Esportiu Rubí FS) i Estefania Jémez i Cristina Ancosta (La Concordia CD). L’equip va entrenar dimarts i dijous d’aquesta setmana a Martorell abans de la cita de diumenge.

Per la seva banda, la selecció masculina, que entrena Santi Gea, jugarà a contra Euskadi a les 13.00h, i iniciarà així una sèrie de tres partits internacionals amistosos. El cicle continuarà dilluns 20 de juny al Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa davant Hongria i dimarts 21 al Pavelló Teresa Maria Roca de Mataró enfront el combinat magiar, a les 20.00h.