Andreu Casanova posarà a prova les aplicacions per lligar a ‘Tindersorpresa’

655
'Tindersorpresa' Andreu Casanova
'Tindersorpresa' Andreu Casanova

L’actor, monologuista i presentador, Andreu Casanova, presentarà Tindersorpresa el proper dimecres, 15 d’agost, a la pista jardí d’El Progrés (22.30h). L’espectacle s’inclou dins el cicle ‘Monoloaddictes’, que organitza la Regidoria de Cultura, i s’integra en el programa d’actes de la Festa Major.

Andreu Casanova farà un safari còmic per tota la selva d’aplicacions mòbils per lligar que estan tan de moda en els últims temps. Tant si estàs solter o en parella, tots hem sentit a parlar de la nova forma de buscar l’amor (o el que sorgeixi). Andreu Casanova, a través de les seves pròpies experiències vitals, explicarà les seves anècdotes més divertides i resoldrà els dubtes més inquietants del flirteig virtual. La descripció que fa d’alguns perfils de Tinder, mostra la cara més còmica d’aquest tipus d’aplicació per trobar parella.

El còmic ha tornat als escenaris després de l’èxit que va aconseguir amb la primera i la segona part de Cinquanta ombres d’Andreu, que també va representar a Martorell, i Vermunólogos, on ja tractava el tema de les relacions sexuals. Un humor trapella, tot i que no molt explícit, amanit amb altes dosis de fina ironia marca de la casa.

L’entrada per veure Tindersorpresa costa 18 euros a taquilla i 15 anticipada, i es pot comprar, fins una hora abans de l’espectacle, a Llibreria Miró (carrer Francesc Santacana, 12), a la Cafeteria Coco (carrer Doctor Trueta,1) i a Ticketea.com.