Antoni Real presentarà aquest gener a Martorell el llibre dels 30 anys de ‘Temps de Neu’

439

Antoni Real passarà el 27 de gener per la Biblioteca Martorell per presentar el seu darrer llibre Converses de neu. El periodista martorellenc parlarà d’un treball que commemora els 30 anys del programa que presenta a TV3,Temps de neu. L’expert en mindfullness, Andrés Martín Asuero, també presentarà llibre a la Biblioteca aquest gener. La programació es complementarà amb lectures de contes, cursos i l’Aula d’estudis.

Converses de neu és el darrer treball, negre sobre blanc, del periodista de Televisió de Catalunya afincat a Martorell, Antoni Real. El llibre (Cossetània, 2015) celebra els trenta anys deTemps de neu, un dels programes més emblemàtics de la cadena. L’obra recull converses tranquil·les, pausades, sense pressa ni rellotge fetes a personatges aficionats a la neu com Conrad Blanch, Kilian Jornet, Hristo Stòitxkov, Roser Capdevila, Francesc Mauri o Lluís Llongueras. La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva, farà la presentació, que tindrà lloc el dimecres 27 de gener, a les 19.00h.

La Biblioteca Martorell també haurà acollit una altra presentació, la de l’expert en mindfullness Andrés Martín Asuero, qui parlarà a la concurrència del seu llibre Plenamente. Mindfullness o el arte de estar presente. El coach Carles Ruiz farà la presentació de l’obra, el dimecres 13 de gener (19.00h). El llibre explica un seguit de tècniques per mirar d’assolir una vida agradable, sana i feliç a través de les últimes investigacions científiques, la psicologia i la sabiduria budista.

Contes, cursos i Aula d’Estudis
La Biblioteca Martorell també serà espai de contes per als més menuts aquest gener. El dijous 14 (18.00h) el Sac de Rondalles de l’Aula de Teatre representarà L’Auca del país de les meravelles, especialment dirigida per a nens de 3 a 6 anys. El divendres 22 de gener (18.00h) serà el torn de l’Hora del Conte del Grup Zinc, que representarà La Màgia d’en Pol, per a infants a partir de 6 anys.

La Biblioteca Martorell reprèn el ritme després de l’aturada nadalenca amb altres propostes, com ara el servei de l’Aula d’Estudis -entre el 7 de gener i el 6 de febrer-, els clubs de lectura -amb un nou grup per a infants de 7 a 11 anys- i les noves propostes de l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès, amb cursos de microrelats i de narrativa, que s’activaran el febrer.