Antoni Real: “Ser reconegut en uns premis d’esport encoratja i activa joves i grans”

845

Antoni Real, periodista, escriptor i guionista, ha integrat el jurat que ha decidit els guanyadors de la Nit de l’Activitat Física i de l’Esport a Martorell. Una cita amb el món de l’esport local que se celebrarà aquest divendres 6 d’abril, i que reconeixerà entitats i persones del món de l’esport local a través de 12 categories diferents.

El presentador de Temps de Neu de TV3 durant trenta anys i també de Temps d’Aventura viu a Martorell des de fa més d’un quart de segle i diu que “em sembla perfecte que s’organitzin uns premis com aquests. Encoratja tothom d’una manera increïble”. La seva dilatada experiència esportiva, donant cobertura a diverses disciplines als mitjans de comunicació, i el seu coneixement sobre la nostra població, van fer que la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell el volgués incorporar al jurat, junt amb l’atleta olímpic Carles Castillejo i el periodista Raül Llimós.

Antoni Real s’ha especialitzat en esports d’hivern i d’aventura. Bona prova d’això és el fet que ha esdevingut el presentador del programa Temps de neu des de l’any 1985 i durant 30 anys, i del Temps d’Aventura des de 2002. En paral·lel, Real ha escrit dues novel·les: Sota la neu (Cossetània, 2008) i Salnitre (Meteora, 2013), a més de nombroses guies sobre esquí i esport de muntanya.

A la següent entrevista, enregistrada el passat 18 de març a la Casa de la Vila durant la reunió dels membres del jurat, ens explica les seves impressions al voltant de la cita d’aquest divendres.