Antonio de Felipe visita Martorell per presentar-hi exposició i deixar-hi petjada, pintant alguns racons del museu Muxart

198

Martorell acull aquesta tardor bona part de l’obra més destacada del pintor valencià Antonio de Felipe, un dels majors representats de la iconografia POP del país.

L’autor inaugurarà l’exposició “POP EN CONSERVA” el proper 6 d’octubre a les 19h, a l’Espai d’Art i Creació Contemporanis Muxart de Martorell (plaça de les Hores s/n). La mostra s’inclou dins la programació dels actes de la Festa del Roser i del programa sobre art urbà “intARTvenció” que l’Ajuntament de Martorell ha organitzat en col·laboració amb les entitats artístiques del municipi.
De Felipe presentarà la seva obra, no exempta de polèmica, i durant els dies anteriors a l’exposició realitzarà intervencions artístiques al mateix museu. Aquesta, esdevé una ocasió única per veure bona part de la seva obra a Catalunya i veure l’artista en acció, ja que deixarà la seva penjada a Martorell pintant un mural del pati del Muxart i entre les seves pròpies obres. Algunes de les intervencions les farà en un activitat pedagògica amb alumnes de secundària de la població.
La programació es complementa amb la visita del 9 al 12 d’octubre de l’artista urbà Muretz. Conceptual i alternatiu, l’artista brasiler visita Martorell, per deixar-nos impresa la seva obra en espais oberts del municipi.

Convocatòria de premsa
Dia: Dijous, 6 d’octubre
Hora: 19h
Lloc: Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis

Dades de l’exposició.
“POP EN CONSEVA”
Inauguració de l’exposició, 6 d’octubre, a les
Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis.
Del 6 d’octubre al 4 de desembre.

Més informació d’Antonio de Felipe.
www.antoniodefelipe.es/
https://www.facebook.com/antoniodefelipe65/

Més informació del Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis.
https://www.facebook.com/muxart.espaidart/
Localització per Google Maps

Departament de Comunicació