Aquest divendres es presenta el llibre ‘Les raons econòmiques de la independència’ al Centre Cultural

440

Aquest divendres, 13 d’abril, Joan Canadell i Jaume Vallcorba presentaran el seu llibre Les raons econòmiques de la independència, editat pel Cercle Català de Negocis. La presentació l’organitza la delegació martorellenca d’Òmnium Cultural. L’acte serà a les 20.30 hores a l’Auditori del Centre Cultural.

Durant aquesta primavera, la secció local d’Òmnium Cultural s’està donant a conèixer amb un seguit d’activitats. La presentació oficial serà el proper 5 de maig, tot i que serà present a la Fira d’Entitats de la Fira de Primavera. La secció local compta amb més de 70 associats.

Promoció de la identitat catalana
Òmnium Cultural, és una entitat fundada l’any 1961 que treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya. Òmnium té la voluntat d’esdevenir el punt de trobada de la societat civil, una casa comuna generadora d’idees i projectes que permetin afrontar els nous reptes que planteja una societat canviant i en constant evolució: la Catalunya del segle XXI.