Aquesta mitjanit arrenca la campanya electoral per a les eleccions plebiscitàries del 27S

354

Aquesta mitja nit es posa en marxa la campanya electoral per les eleccions plebiscitàries del 27S amb l’enganxada simbòlica de cartells pels carrers de Martorell. La campanya electoral s’allargarà fins el 25 de setembre. Junts pel Sí i Catalunya sí que es pot són les dues candidatures que han programat actes aquesta setmana a Martorell.

Pel que fa els primers actes electorals a casa nostra, la candidatura Catalunya sí que es pot organitza aquesta tarda, a les 19.00h, un acte polític al Centre Cultural amb el lema Pel canvi social i polític a Catalunya, Sumem. La candidatura està formada per Podem, ICV, EUA i Equo. A l’acte hi assistirà Joan Coscubiela (número 3 per Barcelona), acompanyat dels membres de la candidatura, Joan Josep Nuet, Joan Giner, Montserrat Navarro, Arturo Serra i Amalia Rubio.

Dissabte, a les 19.00h, la candidatura Junts pel Sí farà un acte a l’amfiteatre del passeig Catalunya amb Artur Mas (número 4 per Barcelona) i els membres de la candidatura, Anna Simó, Eduardo Reyes, Fabián Mohedano i Joan Ramon Casals. L’acte serà presentat per l’alcalde Xavier Fonollosa.

Els mitjans de comunicació públics cobriran els actes electorals a través de Ràdio Martorell (91.2FM), el web martorell.cat i les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook i Twitter @AjuntaMartorell). L’emissora municipal realitzarà cobertura informativa la jornada electoral del 27S.