Arnau Miret es penja el bronze en salt d’alçada al Campionat de Catalunya Sub16

327
Arnau Miret al Campionat de Catalunya Sub16. Foto: MAC

El Martorell Atlètic Club va participar el passat cap de setmana al Campionat de Catalunya Sub10, Sub12, Sub14 i Sub16 que es van celebrar a les Pistes Municipals de Lleida. Els representants de l’entitat martorellenca van obtenir meritòries posicions en les diverses proves. Un d’ells, Arnau Miret, va pujar al tercer graó del podi en la categoria Sub16.

Arnau Miret es va endur la medalla de bronze en el salt d’alçada de la categoria Sub16 amb un salt d’1,75 metres. Jon Grillo, en la categoria Sub10, va obtenir l’onzena posició de Catalunya en la prova de salt de llargada, amb una marca de 3,02.

En categoria Sub12, Ainoa Dueñas i Jasmine Gabnitova, van representar al MAC competint en la prova de llançament de disc, finalitzant en novena i desena posició, respectivament, amb unes marques de 14,60 i 14,45.  Per la seva banda, Miquel Andreu va disputar els 60 metres llisos amb un temps de 9,05 i es va quedar fora de la final. En els 60 metres tanques, en canvi, sí que va poder accedir a la final amb un temps de 9,98, essent cinquè de Catalunya.

Alícia García va ser la representant del club en la categoria Sub14 en les proves de llançament de disc i de pes. En el de disc va obtenir la vuitena posició de Catalunya amb una marca de 21,93 i en el llançament de pes va millorar la seva marca, 9,84, i va acabar també vuitena a la classificació.

La temporada encara no ha finalitzat per l’atletisme martorellenc. El coordinador del MAC, Marc Caballero, destaca les dates més properes assenyalades en el calendari.

Marc Caballero, coordinador del MAC

Aquest cap de setmana Carlos Antunes competirà a Tarragona al Campionat d’Espanya Sub23. Els dies 6 i 7 de juliol, Arnau Miret competirà en salt d’alçada al Campionat d’Espanya Sub16 que es disputarà a Gijón.