Arpal: “Som el municipi del Baix Llobregat amb més immigració i pensem que s’ha de regular”

586

Amb el lema Estem a temps, el PP ha fet campanya aquest dissabte a la rambla de les Bòbiles. El candidat Francesc Josep Arpal, el número 2 Vicente Casal i el diputat Rafael López han repartit el programa electoral basat en la recepta del govern de Badalona en matèria de regulació de la immigració, seguretat i civisme.

El PP de Martorell vol seguir la recepta que, segons diuen, ha funcionat al govern municipal de Badalona. Així, en matèria d’immigració exigiran un mínim de cinc anys d’empadronament per a accedir als serveis socials complementaris perquè, segons afirmen, s’estan finançant amb els impostos dels ciutadans que han fet grans esforços per pagar tota la vida. “No volem que Martorell sigui el balneari de la immigració del Baix Llobregat. No volem guetos ni pisos pastera. Limitarem la proliferació de locutoris, basars i kebabs, i exigirem que es compleixin les normes”, resa el programa dels populars.

El candidat Francesc Josep Arpal ha dit que “som el municipi del Baix Llobregat amb més immigrants, vora el 19 per cent de la població, i pensem que s’ha de regular i que és injust que els ciutadans de Martorell de tota la vida no puguin accedir a cap subvenció quan la necessiten pel fet de ser mileuristes”.

En matèria de seguretat proposen més presència policial als carrers de Martorell i més mà dura contra la delinqüència vingui d’on vingui. “L’incivisme ha de sortir car a qui embruta i destrossa el que és de tots”, ha afirmat. Els populars proposen que els carres, parcs, jardins i material urbà estiguin cuidats entre tots.

El diputat del PP al Parlament de Catalunya Rafael López ha explicat que “el punt fort del nostre partit és defensar els problemes de la gent. Mentre d’altres parlen d’Independència, de primeres voltes o de com queden els seus partits, a Martorell parlem d’immigració, de la recuperació econòmica i dels problemes reals de la gent”.

Llista electoral

Francesc Josep Arpal (1), Vicente Casal (2), José María Arpal (3), Laura González (4), Maria Teresa Cano (5), Yago Ramón (6), Pablo Álvarez (7), Ana Cobos (8), Juán Jiménez (9), Josefa Martínez (10), Pedro Daniel (11), Maria Isabel España (12), Francisco Navarro Reina (13), Juán Lucio Banegas (14), María Rego (15), Susana Monleón (16), Miguel Segura (17), Manuel Sánchez (18), María Licer (19), Inés González (20) i Santiago Vicente León (21).