Arrenca la pretemporada per a un CH Martorell amb més experiència a Primera Catalana

686
CH Martorell

El primer equip del Club Handbol Martorell ha engegat aquest vespre la pretemporada a les Instal·lacions Esportives Municipals i ho ha fet amb dues cares noves i una incorporació d’un ex groc-i-negre. L’equip de Christian Stahringer tornarà a militar a Primera Catalana i ha buscat lluny de casa incorporacions que completin la plantilla.

Franco Stauble ocuparà la primera línia i arriba del club argentí d’Alta Gracia, de Còrdova. Per altra banda qui també arriba és Matias Pérez, un pivot que aterra des del club uruguaià Malvin. Aquestes seran les dues cares noves,  tot i que no seran les úniques. La plantilla d’Stahringer espera la tornada de tres martorellencs que es recuperen de lesions de llarga durada. Gerard Martínez, Gerard Llobet i Guillem Amengual podrien tornar abans que acabi el 2019, per al segon tram de curs. I una darrera incorporació és la d’Albert Martínez, que ja havia militat al Club Handbol Martorell i que s’hi suma per ser a Primera Catalana.

Tot i que amb algunes absències, la plantilla ha arrencat aquest vespre i ja té quatre amistosos a l’agenda: el 14 de setembre s’enfrontarà a l’Handbol Esplugues, el dia 19 al Sant Cugat i el 28 es batrà contra l’Handbol Sant Andreu. A més, la setmana vinent marxarà de dimecres a diumenge d’stage a Sort, on disputarà el primer amistós, davant l’Handbol Lleida Pardinyes, com ha fet les dues darreres temporades.

El tècnic groc-i-negre ha admès que la “il·lusió” per recuperar els jugadors lesionats, tornar a militar a Primera Catalana i l’experiència del curs passat seran tres factors que els ajudaran a signar un bon curs.

Christian Stahringer, entrenador CH Martorell

A més, ha reconegut que la plantilla ha guanyat en veterania respecte a quan ell va arribar, un fet que no vol passar per alt i que també explica, diu, els triomfs importants que van aconseguir el curs passat. Ara, l’objectiu va més enllà que la simple permanència a Primera Catalana.

Christian Stahringer, entrenador CH Martorell

Els martorellencs entrenaran els cinc dies de la setmana i tindran descans el cap de setmana. La setmana vinent repetiran aquest planning i en dues setmanes començaran a baixar la càrrega d’entrenaments.