Arribada del Patge Viu-Viu, corral nadalenc i sardanes animen l’inici del Nadal a Martorell

496

L’enviat dels Reis de l’Orient, el Patge Viu-Viu, ha arribat aquest diumenge a Martorell per recollir les cartes dels infants de la població. El patge ha estat rebut per l’alcalde, Xavier Fonollosa, i el president del patronat de la Cavalcada de Reis, Xavier Vila. També hi eren presents el president honorífic de l’entitat, Màrius Garcia i regidors del govern municipal.

El Patge Viu-Viu ha recollit centenars de cartes amb les peticions que, els nens i nenes de Martorell, demanen a Melcior, Gaspar i Baltasar. Primer des del tron reial ubicat a la plaça de la Vila i, ja al migdia, a la rambla de les Bòbiles. També ha tingut temps d’apropar-se fins a la Residència de gent gran Fundació Hospital Sant Joan de Déu.

El president del Patronat de la Cavalcada de Reis, Xavier Vila, ha assegurat que el patge ha arribat “amb molta empenta i amb moltes ganes de treballar per mantenir viva la il·lusió dels més petits”. Vila ha avançat que “la propera aparició pública del Viu-Viu serà la tarda del dia 5 de gener per donar la benvinguda als Reis de l’Orient”.

Més tradició nadalenca a l’Enrajolada

Un any més i, emmarcat en la programació de La Màgia del Nadal, els jardins de l’Enrajolada han acollit el corral nadalenc. Els més petits han xalat de valent amb les gallines, conills, cabretes i cavalls amb els que s’hi han pogut fotografiar.

Compartint escenari amb el corral nadalenc, els infants han fet cagar el tió i participar en un taller de construcció dels Reis de l’Orient amb estris de cuina de fusta.

Darrera ballada de sardanes de l’any

La Secció Sardanista ha fet, a la plaça de l’Església, una ballada de sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell. D’aquesta manera, els sardanistes tanquen el calendari de ballades del 2015.