aTotArreu.com ofereix gratuïtament assessorament en presència digital a comerços i professionals de Martorell

686

En aquesta situació generada per la COVID-19, l’empresa martorellenca aTotArreu.com vol col·laborar oferint gratuïtament, fins a finals d’any, assessorament sobre eines digitals i facilitant, si és necessari, un espai web a comerços i professionals de la nostra població.

Són tantes les possibilitats, canals, xarxes, serveis i funcionalitats existents en l’entorn digital que per a molts professionals resulta difícil valorar què els convé i què no en un moment en el qual cal ser molt eficient i precís a l’hora de focalitzar els seus esforços.

Aquest sobtat confinament ha evidenciat que la presència online ha vingut per quedar-se. És necessària i vital a parts iguals, tant pels consumidors com pels comerços i professionals, per tant, tots n’haurem d’aprendre i tots ens haurem d’adaptar, comenta Jordi Gibert, responsable d’aTotArreu.com.

Jordi Gibert, responsable aTotArreu.com

Amb gairebé 15 anys d’experiència en el sector del disseny web, havent treballat per a tot tipus d’empreses, aTotArreu.com creu que és moment d’actuar amb mirada local i ajudar als petits negocis per encarar el futur amb optimisme, detectant les oportunitats que sorgeixen en aquests temps de canvis.

Conscients d’aquestes dificultats, l’empresa martorellenca ofereix els seus coneixements i experiència a tots aquells negocis martorellencs que necessitin aquest acompanyament peradaptar-se a la nova realitat digital amb l’objectiu d’analitzar i planificar quines són les eines telemàtiques més indicades. En cas que sigui necessari un web, aTotArreu.com facilitarà la creació i allotjament d’aquest espai de manera gratuïta fins a finals d’any.