Avancen a bon ritme les obres del nou gimnàs de l’artística al CE La Vila

574
Visita d'obres gimnàs artística
Visita d'obres gimnàs artística

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha fet aquest matí una visita d’obres a la futura sala d’entrenaments del Martorell Gimnàstic Club que s’està construint al Complex Esportiu La Vila. Les obres d’aquest equipament es van iniciar a principis d’octubre de 2018 i és previst que s’inaugurin el proper mes de març.

L’equipament compta amb 374 m2 a l’espai exterior que ocupava el frontó del complex. Ja s’ha cobert l’antiga pista per construir un pavelló de planta baixa més un altell. S’utilitzarà l’actual sortida de les pistes de pàdel com a accés al nou gimnàs i des del vestíbul del complex es podrà entrar a l’altell. L’espai s’adaptarà a la pràctica de l’artística amb una pista 10×10 amb attrezzos, equipaments i matalassos adients. A més, es col·locaran cinc espatlleres a la planta baixa.

Segons Fonollosa, “la instal·lació donarà resposta a la gran demanda que està tenint aquesta disciplina esportiva a casa nostra”. El Martorell Gimnàstic Club ha experimentat un augment de practicants en molt poc temps i tenen llista d’espera. “Vam adequar el gimnàs de l’Escola José Echegaray, però requereixen d’un espai fix que els deslliuri de col·locar i recollir els elements cada cop que entrenen. La nova sala els permetrà créixer en nombre de participants, tot i que compatibilitzaran ambdós espais”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El Martorell Gimnàstic Club va començar, ara fa poc més d’un any, amb una vuitantena de gimnastes provinent de l’Associació Esportiva Martorell del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM). Actualment, compta amb 110 esportistes, fins i tot amb un grup d’adults. La nova instal·lació els permetrà desdoblar la seva capacitat.