La Piscina Municipal d’Estiu (carrer Gelida, 14) obrirà en horari nocturn, aquest proper dissabte, per acollir el BanyaNit. Un espai saludable per gaudir amb amics i família en un entorn ideal per combatre la calor, amb cinema, música, bany nocturn, salut, llum i color. Totes les activitats són gratuïtes amb aforament limitat.

El BanyaNit està organitzat, conjuntament, per les regidories de Cultura i Esports, amb el suport de l’associació Cinema del Diable i Joventuts Musicals de Martorell. L’activitat començarà projectant, a les 21.30h, la pel·lícula Coco. El film explica la història d’en Miguel, un aspirant a cantant que somia seguir els passos del seu ídol, Ernesto de la Cruz, el músic més famós de Mèxic.

L’obertura d’accés a l’equipament per al bany nocturn serà a les 22.30h i l’inici del bany nocturn a les 23.15h. Els assistents podran refrescar-se a la piscina, fins a les 2.00h, seguint la normativa i les indicacions dels responsables professionals.

A partir de les 23.15h, es gaudirà del concert de Saphie Wells & The Swing Cats. La formació presentarà un repertori de swing recordant temes clàssics del jazz en format acústic i original: Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Chet Baker, Duke Ellingtone, George Gershwin, Jimmy McHugh i Dorothy Fields, entre d’altres. També hi haurà música chill out en directe, a partir de les 00.30h.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, comenta que “hi havia la petició popular de mirar de recuperar alguna activitat nocturna a la Piscina Municipal d’Estiu, tal com s’havia fet ara fa uns anys. Vam voler repescar i reformular la idea, i crec que hem aconseguit oferir una bona programació com a prèvia de la Festa Major. La idea és poder-se refrescar a la piscina a la nit en un ambient lúdic i cultural, amb un públic molt familiar”.

Sergi Corral, regidor de Cultura

Belén Leiva, regidora d’Esports, remarca que serà una “festa saludable”, per això “el servei de bar no oferirà begudes alcohòliques”. Es podran tastar sucs, batuts, refrescos, i tot de productes que promoguin alternatives saludables. A més, “hi haurà un Punt Salut Som.Nit d’informació, prevenció i reducció de riscos associats al consum de substàncies en espai d’oci nocturn”. També s’hi instal·larà “un Punt Lila per tenir un Martorell lliure d’agressions sexuals i comportaments sexistes”.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Les activitats del BanyaNit són gratuïtes, però l’aforament és limitat. Cal recollir les invitacions nominatives a les Oficies del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i del Complex Esportiu La Vila. Caldrà lliurar-les en el moment d’accedir-hi.

Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un responsable major d’edat, que haurà d’estar present en tot moment durant l’activitat. Caldrà fe entrega d’un full de compromís degudament signat, que estarà a disposició a les Oficies del CIES i del CE La Vila.

Banyanit