Baratos celebra 10 anys preestrenant a la Festa Major ‘Fills del Llobregat’, el tercer disc

742
Baratos
Baratos

El grup martorellenc Baratos celebra aquest 2017 els 10 anys d’existència i pujaran a l’escenari del carrer de Josep Vilar el dimecres 16 d’agost a partir de les 23.00h per oferir un concert durant la Festa Major. Els martorellencs faran la preestrena del seu tercer disc, Fills del Llobregat, davant la gent de casa.

La formació de música ska havia produït fins ara dos discos: Tens pa a l’ull (2010) i Això no rutlla (2013). Després d’una aturada d’aproximadament un any, alguns dels components de la banda van decidir de tornar a reagrupar-se i des del passat mes de gener van posar fil a l’agulla amb força i ganes de tirar endavant el nou disc, Fills del Llobregat.

Des del grup s’afirma que es tracta d’un treball fet de manera una mica més pausada, amb una lletra i música més pensada i a la recerca de les coses quotidianes, d’allò que fa riure i sense deixar de banda la crítica social. Una tercera experiència per seguir aprenent i adquirint experiència. Dos dels components de la banda –Pere Miró i Joan Rodríguez- expliquen a Ràdio Martorell què trobarà el públic de Baratos en aquest tercer disc. És una entrevista de Maria Cerezuela.