Baratos, Smooth i Arnau Cintas i the Socks Shop, la música local per la Festa Major 2015

407

La Festa Major de Martorell també tindrà música feta a casa nostra amb les actuacions d’Smooth, Baratos i Arnau Cintas i the Socks Shop al Vilarfesta. Les tres formacions presentaran alguna sorpresa del seu repertori habitual. Baratos, que compleixen deu anys damunt dels escenaris, faran de teloners de Bongo Botrako i Zoo.

Diumenge 16 d’agost (22h), Baratos tornen amb força a Martorell coincidint amb el desè aniversari de la formació. Vuit músics amb trempera sonora i elegant a ritme de música jamaicana, els Baratos faran de teloners d’una de les nits més esperades amb Bongo Botrako i Zoo.

Pere Miró (Baratos) assegura que “ens fa molta il·lusió tornar a Martorell perquè fa temps que no ho fèiem. Portem deu anys i mantenim la nostra crítica social”, apunta un dels components del grup.

VilarFesta tarda, dissabte
Aquest dissabte 15 d’agost, Smooth obrirà el VilarFesta en sessió de tarda (19.30h). La banda de pop-rock té influències que van des del rock més clàssic fins al grunge i pop-rock alternatiu. Robert Fuentes (Smooth) explica “en els dos darrers anys tenim més continuïtat. L’objectiu és que Martorell ens conegui i consolidar-nos una mica més”.

Finalment, Arnau Cintas i the Socks Shop presentaran el seu darrer treball ‘El delirio y los calmantes’, que va ser segon premi del concurs O-Kàlia 2014. Cintas diu que “estem en un procés de canvi i en una evolució permanent”. La formació oferirà un recull de cançons instropectives que persegueixen l’eufòria absoluta.