Bargués: "Cal convertir la rambla de les Bòbiles en un veritable eix comercial"

313

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Martorell, Adolf Bargués, acompanyat de diversos membres de la candidatura, ha conversat aquest dissabte al matí amb els ciutadants a la rambla de les Bòbiles. Els republicans han explicat les seves propostes per dinamitzar el Mercat municipal, el comerç local i de proximitat. A més, ERC proposa una fórmula per afavorir la rotació de vehicles en aquesta zona.

Bargués ha volgut destacar que “cal envoltar el Mercat municipal de parades a l’exterior” i “repensar el mercat ambulant dels dissabtes perquè generi més trànsit de compradors a la rambla de Les Bòbiles per convertir-la en un veritable eix comercial”. “Crear i consolidar els eixos comercials, amb mesures específiques com l’elaboració i aplicació d’un pla d’usos, és la millor forma d’aconseguir potenciar el comerç local i de proximitat”, ha afirmat.

Pel que fa a la manca d’aparcament, el candidat explica que “s’ha de buscar la fórmula perquè hi hagi molta més rotació dels vehicles que hi aparquen, ja que la saturació actual no ajuda a atraure clients a la zona”.

Apropar la ciutadania

El lema de campanya d’Esquerra Republicana a Martorell és justament Escoltem, fem, expliquem. Des de la candidatura s’aposta per aconseguir “un consistori municipal amb les parets de vidre, en el qual les veus de la ciutadania siguin escoltades i puguin intervenir en els processos que els toquen de ben d’aprop”.

Demà diumenge 10 de maig durant tot el matí, Bargués i l’equip d’Esquerra a Martorell tornaran a explicar el seu programa de govern i a escoltar les propostes dels vilatans a la rambla de les Bòbiles, coincidint amb el VII Mercat d’intercanvi i de segona mà.