Bargués: "Esquerra vol fer un Martorell cohesionat socialment, emprenedor i sostenible"

389

El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’alcaldia de Martorell, Adolf Bargués, ha reclamat un poble amb cohesió social, capacitat emprenedora i sostenible en l’acte final de campanya d’aquest divendres al vespre als jardins de l’Enrajolada. Bargués ha establert conversa amb les altres quatre persones que encapçalen els primers llocs de la candidatura republicana. La número dos, Míriam Riera, ha elogiat la diversitat de l’equip, i la seva capacitat de treball i d’escoltar la ciutadania.

Adolf Bargués ha explicat el Martorell que vol Esquerra i que, pel candidat, es fonamenta en “un poble cohesionat socialment, que sigui emprenedor i sostenible”. El candidat ha desenvolupar cadascun d’aquests punts. En l’aspecte social, ha denunciat que “cada cop hi ha major distància entre rics i pobres”, i en l’aspecte emprenedor ha reclamat per Martorell “un pla d’usos comercials. No pot ser que continuïn tancant tants establiments a La Vila, a Les Bòbiles o al Pla”.

En referència al tercer punt, va explicar que “en aquesta propera legislatura s’aprovarà un Pla General d’Ordenació Urbana que és fonamental. Només tenim 13,5 quilòmetres quadrats de superfície, a majoria del sòl està esgotat i CiU el vol catalogar com a industrial”. Va reclamar de reservar-ne per a ús residencial com a manera d’esdevenir una petita capital de serveis.

I també en aquesta línia, va apostar la preservació d’un patrimoni natural a posar en valor, creant una ferradura verda que vagi des del Pou del Merli al Pont del Diable perquè tothom hi pugui anar a passejar, a fer esport i lleure”.

Equip amb diferents sensibilitats
Míriam Riera ha elogiat “l’equip que forma Esquerra, que ha treballat de valent, amb gent molt variada i de totes les edats”. Sergi Corral, ha destacat que “tenim persones amb maneres de pensar diferents, molt oberta de mentalitat”.

Paquita Morales, ha demanat “escoltar tothom, crear meses sectorials i mecanismes per fer una vida millor a tothom”. I Víctor De León, ha aportat la visió més juvenil, reclamant més lleure per gent de la seva edat i explicant que es va sentir atret pel projecte perquè “té els valors republicans, d’esquerres, propers a la gent i de fort sentiment catalanista”.