Bon ambient a la jornada comercial i de lleure a l’entorn del Parc Fluvial

461
Parc Fluvial

La pluja ha respectat el matí de diumenge i els martorellencs han pogut sortir a passejar per l’entorn del Parc Fluvial i pels carrers del nucli antic, on s’ha celebrat una jornada lúdicoesportiva, organitzada per la Regidoria d’Esports, i la Fira de Sant Ponç de l’associació de botiguers Fem Vila.

Al Parc Fluvial s’han fet caminades saludables i sessions de marxa nòrdica, a més, s’hi ha instal·lat una zona de jocs tradicionals per a infants i una altra de condicionament físic. A les 13.00h, hi ha actuat la Marxin Band de l’Escola Municipal de Música. A més, al Cruyff Court de Les Carolines s’ha celebrat la semifinal del torneig de futbol 6vs6 amb la participació d’equips de Martorell, Igualada, la Pobla de Segur, Manresa, Terrassa i Hostalets de Pierola.

L’entorn del riu Anoia s’ha harmonitzat, recentment, amb la construcció dels horts urbans, però també amb la repoblació de la zona amb vegetació de ribera, la creació d’espais de lleure i circuits esportius, sempre tenint en compte que es tracta d’un espai inundable. Aquesta reordenació ha pretès retornar aquesta zona natural a la ciutadania per al seu gaudi.

A banda de les activitats al Parc Fluvial, l’associació de comerciants Fem Vila ha celebrat durant tot el cap de setmana la Fira de Sant Ponç, patró dels herbolaris i dels apicultors. Parades d’herbes remeieres, confitures, flors, mel, i productes relacionats amb l’alimentació o la salut s’han instal·lat al carrer de Francesc Santacana i fins a la plaça de la Vila. Els visitants han pogut participar en tallers d’elaboració de saquets aromàtics i, els més menuts, tallers de globoflèxia, titelles o contacontes. La Fira de Sant Ponç romandrà oberta fins avui, a les 20.00h.