Buenos Aires compta els dies per celebrar la seva festa de barri

449
Festa Buenos Aires
Sardinada popular Buenos Aires

Buenos Aires celebra els dies 8 i 9 de juny les seves festes amb el sopar de germanor, la tradicional sardinada popular, canó d’escuma i xocolatada. La recent remodelada plaça de Pompeu Fabra serà testimoni d’aquest aplec veïnal, un dels més multitudinaris del calendari de les festes de barri.

Dissabte, a les 21.30h, hi haurà sopar popular, “on cadascú s’haurà de portar el sopar de casa, tot i que l’associació de veïns hi posa la beguda, el cava, patates fregides, coca i rom cremat”, ha detallat el president de l’associació de veïns Ignácio Blázquez. El sopar estarà amenitzat per ball amb orquestra.

Ignácio Blázquez, president associació veïns Buenos Aires

La gran sardinada popular arribarà diumenge, a les 10.00h, amb 160 kg. de sardines per a tothom, 40 kg. més que l’any passat, ha dit Blázquez. A les 12.30h, es farà la festa de l’escuma amb ambient musical i inflables d’aigua, i a les 18.30h, gran xocolatada infantil amb pallassos.

Ignácio Blázquez, president associació de veïns Buenos Aires

L’associació de veïns de Buenos Aires compta, actualment, amb vuit membres a la seva junta i una quarantena de col·laboradors. Blázquez ha destacat la bona tasca de l’entitat, que cada cop compta amb la participació de més gent jove.

Ignácio Blázquez, president associació de veïns Buenos Aires

Tots els actes festius tindran lloc a la plaça de Pompeu Fabra, remodelada l’octubre passat per ampliar la zona infantil, millorar l’arbrat i l’enjardinament, reformar l’escenari, i fer una distribució més amable i acollidora.