Ca l’Oller acull el lliurament de premis del 36è Concurs de Pesca Infantil

327
Concurs de Pesca Infantil
Concurs de Pesca Infantil

El 36è Concurs de Pesca Infantil ha comptat, aquest diumenge, amb una participació de 24 nens i nenes de Martorell. L’entrega de premis ha canviat d’escenari i s’ha celebrat als jardins de Ca l’Oller per primer cop, en lloc de la plaça de la Creu com fins ara. L’esdeveniment ha donat el tret de sortida a les festes del barri del Pont del Diable.

Des de primera hora del matí, els joves participants s’han trobat a l’aparcament del Vapor i s’han inscrit al concurs de la Societat de Pescadors Esportius de Martorell, per després desplaçar-se amb les canyes de pescar fins a les ribes de l’Anoia a la recerca del major nombre de peixos possible. En total, hi ha pres part 24 participants, la mateixa xifra de l’any passat. Així s’hi referia, en el lliurament de premis, la presentadora de l’acte, Juanita Ponce.

Juanita Ponce

Jan Tomàs ha estat el guanyador en la categoria de 0 a 5 anys, mentre que Aleix Tomàs ho ha fet en la de 6 a 10 i Clàudia Chico en la d’11 a 14. A més, Tomàs ha obtingut també el premi a la peça més gran i el guardó de campió absolut. Tots els participants s’han emportat trofeu commemoratiu i obsequis en forma de jocs, adaptats a la seva franja d’edat.

Un centenar de persones ha seguit el lliurament de premis. Ha acompanyat al president de l’entitat, Pere Fusalba, l’alcalde Xavier Fonollosa, en el primer acte que presideix després de la seva reelecció aquest dissabte. L’han acompanyat en el repartiment dels trofeus Soledad Rosende, Rosa Cadenas i Gerard Mimó –nous regidors al consistori-, Lluís Esteve, Lluís Amat, Belén Leiva i Albert Fernández.

Amb el Concurs s’han posat en marxa les festes del barri del Pont del Diable, que concentraran les activitats del 21 al 24 de juny. Cal destacar el pregó de Pilar Cortadella (divendres, 22.00h); el sopar de germanor (dissabte, 21.00h); l’arribada de la Flama del Canigó (diumenge, des de les 19.00h) i la missa (12.15h) i vermut posterior per a la gent gran de dilluns, dia de Sant Joan. Consulteu la programació sencera en aquest enllaç.