L’Associació d’Artistes Plàstics Martorell celebrarà aquest dissabte 9 de juny al jardí de Ca l’Oller l’Art Party, una festa en la que s’exhibeixen creacions artístiques i s’acompanyen d’activitats lúdiques. Des de les 19.00h, artistes de l’associació i col·laboradors d’entitats i fundacions relacionades amb la salut mental mostraran creacions amb el títol Juguem amb la llum. Tothom qui hi assisteixi gaudirà de les actuacions de Mama Patxanga i The sad song i d’un servei de bar.

Juguem amb la llum és el nom de l’onzena festa de l’entitat, que s’iniciarà a les 19.00h i que es perllongarà fins la matinada. En aquesta ocasió hi han participat membres de la Fundació Privada Arc de Sant Martí, del Club Social Punt de Trobada, del Centre de Dia de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor i de la Fundació Vallparadís. La llum serà el fil conductor de les obres d’art que s’exhibiran durant la vetllada.

Art Party 2017
Art Party 2017

El president de l’Associació d’Artistes Plàstics, Paco Arasa, detalla que “serà una intervenció d’objectes escultòrics que distribuirem pel jardí. La llum solar s’acumularà durant tot el dia a aquestes obres amb unes miniplaques fotovoltaiques per a que a la nit il·luminin els objectes, creant matisos”. La intenció és que “igual que els artistes han gaudit fent les obres, volem que els visitants les contemplin i que interaccionin amb elles, sigui tocant-les o caminant sobre elles”.

Paco Arasa, president de l'Associació d'Artistes Plàstics Martorell

Els artistes que participen a l’Art Party són membres de l’entitat i també els integrants de les 4 entitats relacionades amb la salut mental. Pel president de l’entitat organitzadora, “la seva aportació la valorem com a molt important, perquè gent que no es definiria com a artista fa creacions impressionants. Fa un mes que treballen amb diversos materials i hi han posat molt d’entusiasme. Val la pena que tothom s’apropi a Ca l’Oller dissabte per veure el resultat del seu treball”.

Paco Arasa, president de l'Associació d'Artistes Plàstics Martorell

La vetllada s’acompanyarà de la música de la formació martorellenca Mama Patxanga i del grup The sad song, i hi haurà un servei de bar amb begudes i entrepans a càrrec de l’entitat Yahooo! A més, explica Arasa, “ens acompanyarà un lutier lumínic, que amb focus il·luminarà les façanes i pati de Ca l’Oller amb l’ús de materials reciclats i hi posarà uns focus lumínics. Serà un treball molt interessant”.

Paco Arasa, president de l'Associació d'Artistes Plàstics Martorell

L’Art Party d’enguany començarà a les 19.00h i el punt culminant serà quan es faci fosc, ja que les obres s’il·luminaran amb els focus.

Art Party
Art Party