Ca n’Oliveras acull l’exposició de fi de curs dels alumnes d’Artístic del Pompeu Fabra

1419
Inauguració 'expressA(r)'t'
Inauguració 'expressA(r)'t'

L’Institut Pompeu Fabra ha inaugurat aquesta tarda l’exposició expressaA(r)’T. Això no és una forma, això és una emoció, un recull de les obres fetes durant el curs pel alumnes de 1r i 2n de Batxillerat Artístic. La mostra es podrà visitar a la sala d’exposicions de Ca n’Oliveras fins el proper dijous, 24 de maig.

La temàtica escollida enguany versa sobre “els diferents tipus d’expressions que hi ha hagut al món artístic al llarg de la història, què té en compte l’artista a l’hora d’expressar-se i com comunica l’emoció a l’espectador”, ha dit el cap del Departament de Visual i Plàstica del Pompeu Fabra, Carles Borràs.

Carles Borràs, cap Departament Visual i Plàstica

Els alumnes han après la importància de “reflexionar sobre les seves idees, sentiments, emocions i experiències, per tal de reflectir-les i materialitzar-les en les seves creacions artístiques”, ha destacat Borràs. Així, l’espai mostra els millors treballs de les diferents disciplines i tècniques impartides a classe: tècniques de dibuix i pintura, de fotografia, de disseny, cartells publicitaris i logotips, maquetisme, volums, disseny o audiovisual.

Carles Borràs, cap Departament Visual i Plàstica

L’acte inaugural ha comptat amb l’assistència de la coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal, el director de l’Institut Pompeu Fabra, Xavier Joseph, i un centenar de familiars i amics dels alumnes que no s’han volgut perdre l’estrena. Un grup de 1r de Batxillerat del centre d’ensenyament ha ofert als espectadors una performance amb màscares, tot representant la temàtica de la mostra.