La 5a Mostra del Transport s’inaugura dissabte al recinte firal de Ca n’Oliveras

1044
Mostra del Transport
Mostra del Transport

El proper dissabte a les 12.00h s’inaugurarà la 5a Mostra del Transport de Ca n’Oliveras. Emmarcada dins els actes de la Fira de Primavera, oferirà exposició i venda de vehicles, la mostra Martotren dels Amics del Ferrocarril, l’estand institucional de l’Ajuntament de Martorell i la 29a campanya ‘Una casa una flor’ del Centre Ocupacional de Can Serra. El recinte romandrà obert al públic dissabte i diumenge, de 10.00 a 21.00h, i s’hi podrà accedir amb un bus llançadora gratuït.

La 5a Mostra del Transport disposarà, segons ha avançat el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat, de “sis expositors de vehicles, amb 270 metres quadrats cadascun, amb la major part de marques d’automoció del mercat”, que aprofiten cada any l’esdeveniment per oferir descomptes i promocions als visitants.

Lluís Amat, regidor de Comerç

Els Amics del Ferrocarril de Martorell organitzaran el Martotren, la mostra de maquetisme nacional, que oferirà un espai de compra de material i exposició de maquetes ferroviàries. Antoni Ubach, portaveu de l’entitat, ha destacat que “es tracta de la segons mostra més important de Catalunya, després de la de Lleida. Hi haurà expositors de qualitat, maquetes modulars i gegants a diferents escales”.

Antoni Ubach, portaveu Amics del Ferrocarril

El Moto Club Motards Martorell comptarà amb un estand de 100 metres quadrats amb una mostra representativa de les motos dels membres l’entitat. L’associació aprofitarà per promocionar el 4t aniversari de l’associació i la 3a Trobada Motards Martorell, que celebraran el 3 de juny a Ca n’Oliveras.

Martotren

‘Martorell, millor amb tu’

Amb el lema ‘Martorell, millor amb tu’, l’estand institucional de l’Ajuntament “ampliarà el seu espai perquè la família complerta pugui gaudir d’activitats dins d’aquest espai”, ha dit Lluís Amat. A través de diversos plafons, s’hi explicaran projectes municipals com la construcció del nou Pavelló Esportiu Municipal PAV3, la Residència de la Fundació Arc de Sant Martí per a persones amb discapacitat, l’Espai Jove CCM, el Parc d’Europa, el complex d’habitatges a La Sínia i Can Bros, les millores a la via pública, el projecte Bon Veïnatge o la recuperació dels Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport.

Lluís Amat, regidor de Comerç

A més, es presentarà la nova app per a incidències a la via pública, sorgida dels Pressupostos Participatius del Consell d’Infants, i s’hi instal·larà un rocòdrom similar al que s’aixecarà al Parc de Can Cases, també a proposta de la ciutadania.

Una casa, una flor

29a campanya ‘Una casa, una flor’

Els treballadors del Centre Ocupacional Can Serra repartiran 10.000 plantes a la 29a campanya ‘Una casa, una flor’. Les plantes que es regalen durant la campanya són les que es poden veure en els diferents espais públics de Martorell. Una actuació que ha permès al municipi ser distingit com a Vila Florida. Des del mes de gener, els treballadors de Can Serra comencen a cultivar les flors de la campanya: begònies, berbenes, clavellines, lobèlies o ageràtums.

Bus llançadora gratuït

Per tal de facilitar l’accés a Ca n’Oliveras i millorar la mobilitat, un autobús llançadora gratuït connectarà el recinte firal amb La Vila a través de quatre parades: la plaça del Vi, Pavelló Esportiu Municipal, plaça Portal d’Anoia i Ca n’Oliveras.

Lluís Amat, regidor de Comerç

El bus circularà dissabte i diumenge, de 10.00 a 20.00h, i la freqüència de pas serà de 20 minuts, aproximadament.